Akkumulátor szolgáltatások:

  • Akkumulátor értékesítése (tehergépjármű, személygépkocsi, motorkerékpár, hobbi)
  • Akkumulátor állapotvizsgálata, karbantartása, töltése
  • Gépjűrművek töltésének műszeres vizsgálata
  • Akkumulátor házhozszállítása, beszerelése

 

Ha igénybe szeretné venni akkumulátor szolgáltatásainkat, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!

Akkumulátorok házhozszállítása, beszerelése

A megfelelő, új autó akkumulátor kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen napjainkban a széles piaci kínálatnak köszönhetően bőséges választási lehetőség kínálkozik minden kategóriában, azonban miután kiválasztottuk az új darabot, még a beszerelés is nehézséget okozhat. Az akkumulátor beszerelése bonyolult munkafolyamat, amely során javasolt, hogy csak megbízható gyakorlattal rendelkező szakember végezze el a szerelést.

Az akkumulátor beszerelésének főbb részei:

  • Minden elektromos fogyasztót ki kell kapcsolni.
  • Az akkumulátort a helyére kell illeszteni és rögzíteni a megfelelő elemekkel, melyhez kizárólag szigetelt szerszámokat szabad használni, és kerülni kell a rövidzárlat lehetőségét.
  • A kábelsarukat meg kell tisztítani, majd a megfelelő sorrendben rögzítés nélkül az akkumulátor kivezetéseire fel kell helyezni őket.

Tekintse meg weboldalunk akkumulátor kínálatát és a megfelelő választást követően cégünk széles szolgáltatási rendszerének köszönhetően szükség esetén házhoz szállítjuk Önnek és megbízható szaktudással rendelkező kollégáink beszerelik gépjárművébe, hogy Önnek ne jelentsen problémát!

További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Nem indul az autó?

Ennek rengeteg oka lehet, de sok esetben az autó akkumulátora felelős a kellemetlenségért. Mint minden használatba vett eszköznek, az akkumulátornak is van élettartama, illetve meghibásodási lehetősége. Gyakran nem az akkumulátor teszi tönkre az autót, hanem fordítva, így ezt a lehetőséget is érdemes számba venni, és az autó problémáinak utánanézetni.

Na de hogyan tovább, ha teljes bizonyosságot nyert, hogy bizony az akkumulátorral van baj? Vagy megjavíttatjuk, vagy kicseréltetjük.

Ám nálunk lehetősége nyílik arra, hogy akkusegély szolgáltatásunkat igénybe véve gyorsan és egyszerűen megoldja a kellemetlen helyzetet. Ha kiválasztotta a megfelelő akkumulátort, házhoz is szállítjuk és még be is szereljük Önnek, mindezt a kényelmet elérhető áron bocsájtjuk rendelkezésére.

Legyen szó Varta, Banner, Perion márkáról, vagy Suzuki, Ford, Opel típusú gépjárműről, nálunk biztosan minden igényét kielégítő választékban lesz része. Ha kérdése merülne fel, vagy nem találja, amit keres, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, készséggel válaszoljuk meg szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatos kérdéseit!

A kényelmes és gyors megoldás: akkusegély nálunk!

Elforgattuk a gyújtáskulcsot az autóban – igen ám, de az autó mégsem indul? Bizony kellemetlen, és az ilyesmi sajnos mindig a lehető legrosszabbkor történik az emberrel. A problémának természetesen számos oka lehet, de laikusként honnan tudhatjuk, hogy az akkumulátorral van gond? Ne essünk kétségbe, ha odafigyelünk a jelekre, könnyedén megállapíthatjuk. Cégünk akkumulátorokkal és nonstop akkusegéllyel foglalkozik, és honlapunkon a lehető legjobb helyen jár, ha tájékozódni szeretne a témában.

A következőkben rövid összefoglalót olvashat róla, milyen egyértelmű jelei vannak, ha az akkumulátor meghibásodott. Először is, ha a műszerfalunkon van töltésmérő műszer, leolvasva azt, rögtön tudni fogjuk, megfelelő-e az értéke, vagy sem: amennyiben 10V alá esik, biztosan az akkumulátorral van gond. Ellenkező esetben győződjünk meg róla, hogy az akkumulátor sarui jól vannak-e rögzítve. Ha a válasz igen, szintén akkusegélyre van szükség. Továbbá a fényszórók intenzitása is árulkodó jel lehet, ha szépen világít indításkor, valószínűleg nem az akkumulátorral van gond.

Megállapította a problémát, és gyors segítségre van szüksége, de nem tudja szervizbe szállítani az autót? A megoldás az akkusegély! Kiváló szakembereink a helyszínre mennek, és megjavítják Önnek az akkumulátort! Keressen minket most!

Akkumulátor problémák? Nálunk van a megoldás!  – 1. rész

Számos előjele van annak, ha az autó vagy motor akkumulátorunk meghibásodik, bár néha igyekszünk ezeket figyelmen kívül hagyni, abban reménykedve, hogy nincs még szükség az autóakkumulátor cserére. Nagyon fontos azonban figyelemmel kísérnünk az akkumulátor állapotát és a megfelelő karbantartásról se feledkezzünk meg!
Mert ha a karbantartásra nem fordítunk elegendő időt, akkor a következő problémákkal szembesülhetünk:

  • Az akkumulátor belsejében cellák találhatók, amikben ellenőrizni kell a folyadékszintet, és ha valamelyik cellából hiányzik a folyadék, mindenképpen érdemes utántöltetni desztillált vízzel. A töltés folyamán gázok keletkezhetnek, illetve tűnnek el a cellák belsejében, amik nyomásemelkedést, illetve nyomáscsökkenést okoznak. Gyakori jelenség ennek hatására, hogy a cellák teteje kidomborodik, vagy benyomódik. Ez a kinyomódás és behorpadás nagymértékű is lehet, ami problémát jelent.
  • Az akkumulátorok nagy veszélye az, ha elkezdődik a szulfátosodás. Az akkumulátor rendszeres töltése javíthat a helyzeten, de a teljes megoldás ilyenkor csak cserével lehetséges.

Ne várja meg, míg meghibásodik autója vagy motorjaakkumulátora, ám ha már megtörtént a baj, akkusegélyért forduljon hozzánk!

Akkumulátor problémák? Nálunk van a megoldás!  – 2. rész

Az előző részben elkezdtük tárgyalni azokat az autó és motorakkumulátor problémákat, amik nem megfelelő karbantartás esetén alakulhatnak ki.
Ebben a részben tovább soroljuk azokat az eseteket, amikre fokozottan oda kell figyelnünk:

  • Gyakran előforduló problémák közé sorolhatjuk az akkumulátor megfagyását is. Ez abban az esetben fordulhat elő, ha teljesen le van merülve, és a téli hidegben hosszú időre kint hagyjuk gépjárművünket, illetve ha feledékenységből égve hagyjuk a lámpát.
  • Fokozottan oda kell figyelnünk a sav szivárgására, mert súlyos környezeti és egyéb károsodásokat okozhat, ami a gépjármű fényezésének és fém alkatrészeinek kárát is jelentheti.
  • Az akkumulátor töltésekor oxigén és hidrogén keletkezik, amik egy kis szikra hatására is berobbanhatnak, ezért legyünk nagyon óvatosak a töltő felhelyezésekor és levételekor is.

Érdemes tehát a biztonságra törekedni, mert sok esetben életveszélyes, vagy legalábbis nagyon súlyos következménye lehet az akkumulátor nem megfelelő karbantartásának.
Szakértőink az Ön és környezete biztonságát tartják szem előtt! Amennyiben a felsorolt akkumulátor problémákat észleli gépjárműjén, hívjon minket bátran és vegye igénybe akkusegély és egyéb szolgáltatásainkat!

Akkumulátor problémák?Akkusegély: A praktikus megoldás

A hidegebb évszakokban előfordul, hogy nem tudjuk elindítani az autónkat. Gyakran merül fel ilyenkor a kérdés, hogy ez esetben mi is a teendő, hogy mielőbb orvosolni tudjuk a problémát?

Abban az esetben, amikor indítózáskor a motor a szokásos sebességen pörög a probléma az üzemanyag ellátó rendszerrel lehet. Abban az esetben, ha viszont lassabban forog, nagy eséllyel az akkumulátor vizsgálatát kell kilátásba helyeznünk, hogy megtudjuk a hiba valódi okát. Sajnos ez nem néhány perces munka, így nem is a reggeli sietségben lesz időnk erre. Az akkumulátort le kell szerelni, majd pedig külön-külön megtisztítani az akku kúpjait és a vezetékek csatlakozóit. Bizonyos esetben pótolnunk kell a desztillált vizet, hogy visszaállítsuk a megfelelő elektrolit szintet. Utána pedig összeszerelhetjük az akkumulátort, hogy megpróbáljunk újra önindítózni.

Az akkusegély szolgáltatás ebben kíván az Ön segítségérre lenni! Cégünk tapasztalt szakemberei, akkusegély keretében elvégeznek minden olyan szükséges karbantartási műveletet, melyekkel az akkumulátor képes lesz újra megfelelően működni! Az akkusegéllyel kapcsolatban keresse cégünket a feltüntetett elérhetőségeinken!

Motorkerékpár akkumulátorok felkészítése a tavaszra

A motorokat lassan, de biztosan felkelthetjük téli álmukból. Amint a tavasz tartósan visszaszorítja a mínuszokat, újra biztonságossá válik a motorozás. A száraz, meleg időjárás azonban még nem elég önmagában, gondoskodnunk kell a motorkerékpár tavaszi felkészítéséről is!

A felkészítés alapos karbantartást és ellenőrzést jelent, ami azt hivatott biztosítani, hogy tökéletes állapotú és teljesítményű motorral közlekedhessünk. Ennek az egyik lényeges eleme a motorkerékpár akkumulátor felkészítése. Mit tehetünk azért, hogy az akkumulátor ugyanolyan jól működjön, mint a tél előtt?

Van, aki rendszeresen tölti télen is, van, aki párszor, ennek függvényében töltsük fel teljesen az akkumulátort, mielőtt használni kezdjük. Az első próba előtt azonban ne erőltessük, csak finoman próbálgassuk az indítást. Ne használjunk, csak kis töltőáramot, így két nap elegendő a teljes töltéshez. Amennyiben hagyományos motorkerékpár akkumulátort készítünk fel, ne feledkezzünk meg a desztillált víz utántöltéséről és az elektrolit szintek ellenőrzéséről!

További tanácsok is érdeklik a motorkerékpár akkumulátor felkészítésével kapcsolatban? Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!