Facebook
Google+
Pinterest
Youtube
Flickr

Szolgáltatásaink

Akkumulátor szolgáltatások:

 • Akkumulátor értékesítése (tehergépjármű, személygépkocsi, motorkerékpár, hobbi)
 • Akkumulátor állapotvizsgálata, karbantartása, töltése
 • Gépjűrművek töltésének műszeres vizsgálata
 • Akkumulátor házhozszállítása, beszerelése

 

Ha igénybe szeretné venni akkumulátor szolgáltatásainkat, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!

Akkumulátorok házhozszállítása, beszerelése

A megfelelő, új autó akkumulátor kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen napjainkban a széles piaci kínálatnak köszönhetően bőséges választási lehetőség kínálkozik minden kategóriában, azonban miután kiválasztottuk az új darabot, még a beszerelés is nehézséget okozhat. Az akkumulátor beszerelése bonyolult munkafolyamat, amely során javasolt, hogy csak megbízható gyakorlattal rendelkező szakember végezze el a szerelést.

Az akkumulátor beszerelésének főbb részei:

 • Minden elektromos fogyasztót ki kell kapcsolni.
 • Az akkumulátort a helyére kell illeszteni és rögzíteni a megfelelő elemekkel, melyhez kizárólag szigetelt szerszámokat szabad használni, és kerülni kell a rövidzárlat lehetőségét.
 • A kábelsarukat meg kell tisztítani, majd a megfelelő sorrendben rögzítés nélkül az akkumulátor kivezetéseire fel kell helyezni őket.

Tekintse meg weboldalunk akkumulátor kínálatát és a megfelelő választást követően cégünk széles szolgáltatási rendszerének köszönhetően szükség esetén házhoz szállítjuk Önnek és megbízható szaktudással rendelkező kollégáink beszerelik gépjárművébe, hogy Önnek ne jelentsen problémát!

További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

csorba-akku.hu.maj

Nem indul az autó?

Ennek rengeteg oka lehet, de sok esetben az autó akkumulátora felelős a kellemetlenségért. Mint minden használatba vett eszköznek, az akkumulátornak is van élettartama, illetve meghibásodási lehetősége. Gyakran nem az akkumulátor teszi tönkre az autót, hanem fordítva, így ezt a lehetőséget is érdemes számba venni, és az autó problémáinak utánanézetni.

Na de hogyan tovább, ha teljes bizonyosságot nyert, hogy bizony az akkumulátorral van baj? Vagy megjavíttatjuk, vagy kicseréltetjük.

Ám nálunk lehetősége nyílik arra, hogy akkusegély szolgáltatásunkat igénybe véve gyorsan és egyszerűen megoldja a kellemetlen helyzetet. Ha kiválasztotta a megfelelő akkumulátort, házhoz is szállítjuk és még be is szereljük Önnek, mindezt a kényelmet elérhető áron bocsájtjuk rendelkezésére.

Legyen szó Varta, Banner, Perion márkáról, vagy Suzuki, Ford, Opel típusú gépjárműről, nálunk biztosan minden igényét kielégítő választékban lesz része. Ha kérdése merülne fel, vagy nem találja, amit keres, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, készséggel válaszoljuk meg szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatos kérdéseit!

autó akkumulátor

 

 

 

 

 

A kényelmes és gyors megoldás: akkusegély nálunk!

Elforgattuk a gyújtáskulcsot az autóban - igen ám, de az autó mégsem indul? Bizony kellemetlen, és az ilyesmi sajnos mindig a lehető legrosszabbkor történik az emberrel. A problémának természetesen számos oka lehet, de laikusként honnan tudhatjuk, hogy az akkumulátorral van gond? Ne essünk kétségbe, ha odafigyelünk a jelekre, könnyedén megállapíthatjuk. Cégünk akkumulátorokkal és nonstop akkusegéllyel foglalkozik, és honlapunkon a lehető legjobb helyen jár, ha tájékozódni szeretne a témában.

A következőkben rövid összefoglalót olvashat róla, milyen egyértelmű jelei vannak, ha az akkumulátor meghibásodott. Először is, ha a műszerfalunkon van töltésmérő műszer, leolvasva azt, rögtön tudni fogjuk, megfelelő-e az értéke, vagy sem: amennyiben 10V alá esik, biztosan az akkumulátorral van gond. Ellenkező esetben győződjünk meg róla, hogy az akkumulátor sarui jól vannak-e rögzítve. Ha a válasz igen, szintén akkusegélyre van szükség. Továbbá a fényszórók intenzitása is árulkodó jel lehet, ha szépen világít indításkor, valószínűleg nem az akkumulátorral van gond.

Megállapította a problémát, és gyors segítségre van szüksége, de nem tudja szervizbe szállítani az autót? A megoldás az akkusegély! Kiváló szakembereink a helyszínre mennek, és megjavítják Önnek az akkumulátort! Keressen minket most!

 

Akkumulátor problémák? Nálunk van a megoldás!  - 1. rész


Számos előjele van annak, ha az autó vagy motor akkumulátorunk meghibásodik, bár néha igyekszünk ezeket figyelmen kívül hagyni, abban reménykedve, hogy nincs még szükség az autó akkumulátor cserére. Nagyon fontos azonban figyelemmel kísérnünk az akkumulátor állapotát és a megfelelő karbantartásról se feledkezzünk meg!


Mert ha a karbantartásra nem fordítunk elegendő időt, akkor a következő problémákkal szembesülhetünk:

 

 • •    Az akkumulátor belsejében cellák találhatók, amikben ellenőrizni kell a folyadékszintet, és ha valamelyik cellából hiányzik a folyadék, mindenképpen érdemes utántöltetni desztillált vízzel. A töltés folyamán gázok keletkezhetnek, illetve tűnnek el a cellák belsejében, amik nyomásemelkedést, illetve nyomáscsökkenést okoznak. Gyakori jelenség ennek hatására, hogy a cellák teteje kidomborodik, vagy benyomódik. Ez a kinyomódás és behorpadás nagymértékű is lehet, ami problémát jelent.
 • •    Az akkumulátorok nagy veszélye az, ha elkezdődik a szulfátosodás. Az akkumulátor rendszeres töltése javíthat a helyzeten, de a teljes megoldás ilyenkor csak cserével lehetséges.

 

Ne várja meg, míg meghibásodik autója vagy motorja akkumulátora, ám ha már megtörtént a baj, akkusegélyért forduljon hozzánk!

 

akkumulátor

 

 

 

 

Akkumulátor problémák? Nálunk van a megoldás!  - 2. rész

 


Az előző részben elkezdtük tárgyalni azokat az autó és motor akkumulátor problémákat, amik nem megfelelő karbantartás esetén alakulhatnak ki.


Ebben a részben tovább soroljuk azokat az eseteket, amikre fokozottan oda kell figyelnünk:

 

 • •    Gyakran előforduló problémák közé sorolhatjuk az akkumulátor megfagyását is. Ez abban az esetben fordulhat elő, ha teljesen le van merülve, és a téli hidegben hosszú időre kint hagyjuk gépjárművünket, illetve ha feledékenységből égve hagyjuk a lámpát.
 • •    Fokozottan oda kell figyelnünk a sav szivárgására, mert súlyos környezeti és egyéb károsodásokat okozhat, ami a gépjármű fényezésének és fém alkatrészeinek kárát is jelentheti.
 • •    Az akkumulátor töltésekor oxigén és hidrogén keletkezik, amik egy kis szikra hatására is berobbanhatnak, ezért legyünk nagyon óvatosak a töltő felhelyezésekor és levételekor is.

 

Érdemes tehát a biztonságra törekedni, mert sok esetben életveszélyes, vagy legalábbis nagyon súlyos következménye lehet az akkumulátor nem megfelelő karbantartásának.


Szakértőink az Ön és környezete biztonságát tartják szem előtt! Amennyiben a felsorolt akkumulátor problémákat észleli gépjárműjén, hívjon minket bátran és vegye igénybe akkusegély és egyéb szolgáltatásainkat!

 

akkumulátor